Konkurrence - vis os din krydderihylde

 

Spice Rack of Shame and Fame

I denne måned har vi valgt at lave en konkurrence, der gerne skulle både inspirere og vække lidt stolthed hjemme i de små køkkener. Vi har erfaret, at folk arrangerer deres krydderier ganske forskelligt, og vi vil gerne se lidt mere.

Vi inviterer alle der har en krydderihylde eller -skuffe, som de vil vise frem, til at sende os billede af den. Der er 2 g økologisk safran på højkant til den heldige vinder af "the Spice Rack of Fame". Hvis du ikke er helt oppe at køre over din egen krydderihylde, så er der håb. Vi udlodder nemlig også 2 g økologisk safran til "the Spice Rack of Shame".

Alle indsendte billeder bliver offentliggjort her på siden, og vi tillader os at bruge vinderbilledet på Facebook også. Vi har valgt at lægge ud med Liv og Julians krydderihylde, som vi vurderer til at være placeret et sted midt imellem "Spice Rack of Fame" og "Spice Rack of Shame".

Hvis du mener, at du fortjener at vinde i enten den ene eller anden kategori, så send os et billede at din krydderihylde senest d. 20.oktober på asa@asatrading.dk.

Vinderne får direkte besked, og bliver også offentliggjort her på siden.