DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Æggesalat med Karry

ØKOLOGISK

Frokost - Lækkert tilbehør til frokostbordet. Du kan krydre med forskellige slags karry. Vi anbefaler at du også prøver med Madras Karry, Sambhar eller Vadouvan - eller måske en blanding?


Detaljer

Tilberedning

Pil æggene og del dem i småstykker med en gaffel eller skær dem i fine tern.

Bland skyr, mayonnaise, sennep og karry. Hak purløget fint og bland det i dressingen. Smag til med salt og peber.
Bland de hakkede æg i dressingen.

Rist eller grill skiver af brødet og fordel æggesalaten på brødet og top med karse.

 

Ingredienser


6 kogte æg
2 dl skyr
2 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 bundt purløg
1 spsk Indisk Karry
Salt og peber
1 bakke karse
Godt brød

  Loading...