DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Courgetteblomster med mozzarella og sumak

ØKOLOGISK

Tilbehør -Det er simpelthen en af de beste forretter/tapas vi kender.

Denne opskrift er udviklet af Camilla Plum.


Detaljer

Tilberedning

Skyl blomsterne hvis det er nødvendigt. Skær mozzarellaen i tynde skiver og del dem så de passer ind i blomsterne. Mos ansjoser, hvidløg, sumak, krydderurter og salt med lidt olivenolie og vend mozzarellaen i det.

Prop mozzarellaen ind i courgetteblomsterne og klap dem flade. Vend i sammenpisket æg, så i mel. Steg dem i en pande med 2 cm meget varm olivenolie til de er sprøde, og spis dem med et dryp citron og et drys flagesalt og sumak før de er kølet af.


Ingredienser

12 courgetteblomster
1 bøffelmozzarella
1 tsk sumak
en smule chiliflager
2 saltede ansjoser
1 tsk frisk eller tørret oregano
2 fed hvidløg
1 spsk frisk eller tørret mynte
1 tsk salt
1 æg
Hvedemel
Olivenolie



  Loading...