DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Hot kålsalat med ingefær og chili

ØKOLOGISK

Tilbehør
Spis det til alt asiatisk og alt hvad man ellers ville spise agurkesalat til.


Tip: Det er en opskrift, der godt kan være lidt hård for hænderne, når du skal 'kramme' kålen. Så brug evt handsker.


Denne opskrift er udviklet af Camilla Plum.


Detaljer

Tilberedning

Snit kålen fint og bland det med resten af ingredienserne i en stor skål. Kram kålen med hænderne til den slipper væden. Det er sjovt, den forandrer sig i løbet af nogle minutter fra stive kålpinde til sprøde og medgørlige syltede kålstrimler.

Spis med det samme eller i løbet af den næste uge. Salaten holder sig meget fint i køleskabet.


Ingredienser

(Til 3-4 personer i to dage)

2 spidskål, med de grønne blade
2 dl æbleeddike
75 g rørsukker
1 spsk salt
4 spsk revet ingefær
6-8 fintskårne chili, uden kerner og frøvægge
2 fed fintskåret hvidløg
2 hele stjerneanis
1 tsk sechuan peber



  Loading...