DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Rodfrugter bagt i kokosmælk og Rød Thai Karry

ØKOLOGISK

Hovedret - Lækker krydret hovedret, der kan serveres både vegetarisk eller med et stykke kylling eller fisk ved siden af.

Denne opskrift er udviklet af Camilla Plum.


Detaljer

Rodfrugter bagt i kokosmælk og Rød Thai Karry

Tilberedning

Kom det hele i en stegeso eller ildfast fad med låg.

Sæt i en varm ovn ved 175 C. Bag til alle grønsagerne er meget møre. Det tager en times tid.

Fjern chilien og pynt med koriander. Spis med jasminris, en frisk salat og måske kylling eller fisk.


Ingredienser

1 kg blandede rodfrugter i store klodser, renset vægt
3 spsk Rød Thai Karry
3 fed hvidløg
3 porrer i tykke stykker
2 dåser kokosmælk
1 spsk salt
1 tsk knust sort peber
saft af 2 lime
10 limeblade, friske eller tørrede
100 g frisk ingefær i skiver
1 spsk revet tørret eller frisk gurkemejerod
rød frisk chili efter smag
frisk koriander og mynte




  Loading...