DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Canneloni alla Rossini med peber og muskatnød

ØKOLOGISK

Klassisk italiensk pastaret.


 


Detaljer

Canneloni alla Rossini

Tilberedning

Bland ricotta, spinat, mozzarella, kogt skinke, æg, fløde og parmesanost, tilsæt peber og muskatnød efter behag. Kom fyldet i cannellonierne.

Smør en bradepande, arrangér cannelloni og hæld béchamelsovsen over sammen med to spiseskefulde tomater og et drys reven ost.

Bag ved 180 grader i 30-35 minutter.


Ingredienser

500 g ricotta
200 g spinat
200 g mozzarella
200 g kogt skinke
2 æg
ASA sort peber
ASA muskatnød
fløde
revet parmesan
bechamel
pakke canneloni (koges let i 3 minutter, og afkøles inden de skyldes)



  Loading...