DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Chaat

ØKOLOGISK

Hovedret - en snack der er perfekt til efterårsferien. Denne sprøde, velsmagende, skarpe og krydrede ret består af en traditionel kombination af smag og konsistens, der ofte bliver solgt af gadehandlerne i det nordlige Indien. Variationen af rettens ingredienser sikrer, at der ikke er to kokke, der forbereder den ens. 

Vi har fået opskriften fra Sachin Sharma, Senior Chef, Verandah.

Detaljer

Chaat

Tilberedning

Kog kartoflerne indtil de er møre. Hæld vandet fra og lad dem køle. Hak ingefær, grøn chili, rødløg og den friske koriander fint. Pisk yoghurten sammen med sukker i en skål, og stil det til side.

Mos kartoflerne let med håndfladen, skær dem i halve og steg dem i olie til de er sprøde og gyldne. Bland kartofler og kikærter med de hakkede løg, grøn chili, ingefær og koriander.

Tilføj tamarind chutney (gem lidt til serveringen), chat masala, klaret smør og bland det med en spatel.

Servér retten i en dyb tallerken, pynt med tamarind chutney, sødet, græsk yoghurt og sev. Slut med friske korianderblade.




Ingredienser

(Nok til 4 personer)
120 g nye kartofler
50 g kogte kikærter
20 g tamarind chutney
20 g græsk yoghurt
5 g klaret smør
5 g korianderblade
20 g sev puri (fin)
5 g salt

4 g ASA Chaat Masala
5 g sukker
5 cm frisk ingefær
1 frisk grøn chili
1 rødløg




  Loading...