DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Chili con carne

ØKOLOGISK

Hovedret - Chili con Carne er en nem og dejlig aftensmad, der kan give varmen i de kolde måneder. Denne version er børnevenlig med cayenne peber, hvis du vil spice det lidt mere op, så brug også en frisk chili.


Detaljer

Chili con Carne

Tilberedning

Dag 1:
Stil bønner i blød natten over.

Dag 2:
Kog bønnerne til de er møre (45 til 60 min).

Snit grøntsagerne i 1x1 cm store stykker. Steg dem i 10-12 min uden at lade dem tage for meget farve.

Mens grøntsagerne steger varmes en stegepande op og krydderierne tørristes et par minutter. Vær opmærksom på, at de ikke skal brænde. Tilsæt de ristede krydderier og kødet til grøntsagerne. Lad det hele varme godt igennem i 8-10 minutter og tilsæt tomatpure, dåsetomater og urtebouillon.

Lad chilien simre i 1 times tid før bønner og majs tilsættes. Når chilien har simret i yderligere 30 minutter smages til med salt og limesaft.

Server den brandvarme chili con carne med chips, frisk koriander og mynte og eventuelt creme fraiche.

Anretning: Som vist på billedet – riv det sidste pecorino over retten.




Ingredienser (4 personer)

2 dl bønner (sorte eller kidney)
2 løg
4 fed hvidløg
2 pastinakker
3 gulerødder
1 squash
Olie
1 tsk cayenne
2 spsk koriander
1 spsk spidskommen
2 spsk ristede og hakkede kakaobønner
2 kanelstænger
400 g hakket oksekød
1 ds tomatpure
2 ds flåede eller hakkede tomater
3 dl urteboullion
100 g majskerner
Salt
Saften af en lime
Chips
Koriander
Mynte




  Loading...