DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Cocktail: Xmas Sour

ØKOLOGISK

Drikke -
Erwan Le Bonniec fra champagne- og vinbaren Kester Thomas i København har udviklet denne cocktail til vinterens hyggelige aftener.

Tag forbi Kester Thomas og smag den direkte fra bartenderens hånd - eller lav den selv og servér for dine gæster.

God fornøjelse.

Foto: Erwan Le Bonniec


Detaljer

Sådan gør du:

Kanelsirup:
Knus 3 kanelstænger og tilsæt lige meget kogende vand og rørsikker. Rør indtil sukkeret er opløst og lad det køle af. Si siruppen to gange i en lufttæt beholder og stil i køleskabet.

Cocktailen laves sådan her:
Ryst alle ingredienserne sammen. Først uden is, tilsæt derefter is og ryst igen. Hæld cocktail'en over i et glas, der er fyldt med is. Pynt med en hel kanelstang og lidt appelsinskal.

Ingredienser

30 ml gin
20 ml rød vermouth
15 ml frisk appelsin juice
15 ml frisk citron juice
15 ml kanel sirup
1 æggehvide
Pynt: appelsinskal og kanelstang

Ingredienser til kanel sirup:
3 Kanelstænger
Rørsukker
Vand

  Loading...