DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Gratineret Græskar med Urtesalt

ØKOLOGISK

Tilbehør - Denne opskrift fungerer glimrende som tilbehør til enten en stor grøn salat, et stykke stegt kylling eller halloumi.

ASA Urtesalt er vores hjemmelavede blanding med både søde paprikaflager og velsmagende urter, der fungerer perfekt, hvor du ellers ville bruge almindeligt salt - brug den i supper, drysset over stegte grøntsager i ovnen, på æg og i mange andre yndlingsretter.

Denne opskrift er udviklet af Anne-Sophie Lahme.

Detaljer

Gratineret Græskar med Urtesalt

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader.

Halver græskarret, fjern kernerne og skær det i 0,5 cm tykke skiver.

Beklæd en bageplade med bagepapir og læg skiverne på pladen, pensl dem med olivenolie på begge sider og stil til side.

Riv parmesanosten på et rivejern, hak persillen fint og bland begge dele med ASA urtesalt.

Fordel parmesanostblandingen på græskarskiverne og bag i ovnen i cirka 20 minutter.

Server med en stor grønt salat til.


Ingredienser

(Tilbehør til 2)

½ butternut græskar eller 1 helt hokkaidogræskar
4 spsk olivenolie
75 gram parmesan
1 bundt bredbladet persille
1 1/2 tsk ASA Urtesalt




  Loading...