DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Kanelsnegle

ØKOLOGISK

Opskriften giver 12-15 kanelsnurrer.


Start med at varme mælken og opløs herefter gæren i den lune mælk. Ælt herefter resten af ingredienserne til dejen i og lad dejen hvile i 1 time et lunt sted.


Bland smør, kanel og sukker. Rul dejen flad og fordel kanel/smør/sukker massen jævnt over hele fladen.


Fold dejen på midten og skær dejen i 2 cm. brede strimler. Sno dem og fold derefter en snegl.


Pensl snurrerne med æg og bag dem i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 10 minutter.


Ingredienser


25 g. gær


2 dl. mælk


600 g. mel


150 g. smør


50 g. sukker


3 tsk. kardemomme


2 æg


100 g. smør


1 spsk. kanel


3 spsk. sukker


Æg til pensling

  Loading...