DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Ovnstegte kartofler med Panch Phoron

ØKOLOGISK

Tilbehør / Hovedret - Disse krydrede, indisk inspirerede kartofler med Panch Phoron, bengalsk femkrydderi, er perfekt tilbehør til karry'er, fisk, grillet kød - eller som en vegetarisk hovedret. It is a must try for cumin lovers!


Detaljer

Fremgangsmåde

Rist 2 spsk Panch Phoron på en tør pande ved medium varme i ca 4 minutter. Sørg for at ryste panden jævnligt, så det ikke brænder på. Sæt derefter krydderierne til side for at køle ned.

Mens krydderierne køler af, vaskes kartoflerne og skæres i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen.

Kværn de afkølede krydderier groft i en kaffekværn (en god morter kan også sagtens bruges).

Bland kartofler, knust hvidløg, ghee/olivenolie og Panch Phoron og ryst indtil alle ingredienser er ligeligt fordelt.

Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca 40 min i ovnen ved 200 c. Sørg for at vende dem et par gange.

Når kartoflerne er færdige og sprøde flyttes de over i en serveringsskåle og blandes med 1 tsk ghee (valgtfrit). Drys evt lidt ekstra salt over.

 

Ingredienser


1 kg kartofler med skræl, grundigt vaskede
2 1/2 - 3 spsk Panch Phoron
4 fed hvidløg
3-4 spsk ghee eller olivenolie
1-1 1/2 tsk salt

  Loading...