DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Kikærtesalat med cajun

ØKOLOGISK

Tilbehør/Hovedret - Denne opskrift udgør en nem og lækker hovedret eller den kan serveres med et stykke stegt kylling eller halloumi.

Cajun er en krydret blanding, der stammer fra Louisiana i Nordamerika, hvor den tradionelt bruges i en Gumbo eller Jambalaya. Her har vi prøvet at lege med krydderiet og udfordre traditionerne og udvikle nye simple og lækre måder at bruge cajun på.

Denne opskrift er udviklet af Anne-Sophie Lahme.

Detaljer

Kikærtesalat med cajun

Tilberedning

Dagen før:
Læg Kikærterne i blød i rigeligt vand

På dagen:
Kog kikærterne i 60 min. Skyl og stil til afdrypning.

Tænd ovnen på 200 grader. Når den er varm stiller du den på grill. Stil de hele peberfrugter på den øverste rille i ovnen og grill dem i cirka 3 minutter på hver side. Hold øje undervejs. De skal blive lidt sorte så skindet kan løsnes. Tag peberfrugterne ud af ovnen.

Stil ovnen på 180 grader varmluft. Gnub kikærterne forsigtigt i et viskestykke fladt på køkkenbordet.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og læg kikærterne på. Fordel Cajun og sød paprika på kikærterne og bland med hænderne, så alle flader er dækket af krydderi. Rist dem midt i ovnen i 20-25 minutter afhængig af din ovn. De er færdige, når de er let gyldne og sprøde.

Skrab imens skindet fra peberfrugterne med en skarp kniv og skær dem i lange skiver.

Hak persille og smuldr fetaosten.

Bland alle ingredienserne i en skål dryp med olivenolie og smag til med salt.


Ingredienser

(Hovedret til 2 personer og tilbehør til 4)

150 gram tørrede kikærter
1 spsk ASA Cajun
½ spsk sød paprika
2 peberfrugter
50 gram fetaost
Et bundt bredbladet persille
1 spsk olivenolie
Havsalt




  Loading...