DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Kirsebærsauce med Hibiscusblomst

ØKOLOGISK

Dessert - Brug denne opskrift hvis du vil give den klassiske juledessert et eksotisk pift.
En af de traditioner, der dukker op på mange julefrokostborde og særligt juleaften, er Ris a la Mande.
Joanna fra ASA faldt for den klassiske danske juledessert allerede fra den første skefuld, og efter den femte vidste hun, at den ville blive en del af hendes danske juletraditioner.
I denne uge har hun dog tilladt sig at give kirsebærsaucen et utraditionelt twist med hibiscusblomst.

Hvis du synes, at det lyder for skørt med hisbiscus i kirsebærsaucen, så kan denne opskift også bruges til cheesecakes, pannacotta eller pandekager.


Detaljer

Fremgangsmåde


Fremgangsmåde:
1. Put hibiscusblomst, vand og sukker i en lille gryde og bring det i kog.
2. Lad det simre ved lav varme i ca 10-15 minutter eller indtil det får en sirupagtig konsistens og blomsterne er blevet bløde.
3. Tilsæt kirsebærsaucen og rør godt rundt mens saucen varmes op.
4. Du kan justere sukkermængden i forhold til hvor sødt du vil have din kirsebærsauce.
5. Server med Ris a la Mande.


Ingredienser


25g tørret hibiscusblomst
1 3/4 dl vand
3/4 dl sukker
300g kirsebærsauce



  Loading...