DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Krydret biksemad

ØKOLOGISK

INDISK BIKSEMAD


Nok til 4 sultne


1 kg bagekartofler


1 hel kylling


2 spsk olie


3 spsk Za’atar


2 løg


100 g frisk spinat


3 fed hvidløg


3 spsk Ras-el-Hanout


1 tsk havsalt


Olie


Lime


Bland olie og Za’atar og knub kyllingen med blandingen inden den steges i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 1 ½ time – eller til den er færdig.


Skrub imens bagekartoflerne og læg dem i ovnen og bag dem til de er møre.


Skær hvidløg i tynde skiver. Skyl spinat. Snit løg i grove både.


Når kylling og kartofler er færdige tages de ud.


Flæk kartoflerne og skær skrællen af. Skær kartoflerne i grove stykker. Varm en stor pande op. Tilsæt olie og når den er rigtig varm tilsættes Ras-el-hanout. Lad den simre et par minutter og tilsæt derefter løg og hvidløg. Lige før løgene begynder at tage farve kommes kartoflerne i. Tilsæt salt og rør rundt.


Pil den møre kylling i mundrette stykker og tilsæt kylling og spinat til kartoflerne. Lad spinaten falde sammen. Rør retten godt sammen og tag panden af varmen.


Serveres med limesaft.

  Loading...