DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Kuller med Dukkah

ØKOLOGISK

Hovedret - Lækker og nem opskrift på aftensmad: Kuller bagt med dukkah serveret med grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder. Opskriften er udviklet af kokken Jacob Dahl fra Skagenfood. Opskriften findes også som en del af måltidskasserne fra Skagenfood.


Detaljer

Kuller med Dukkah og grønkålssalat

Tilberedning

Ristede hasselnødder: Kom hasselnødderne i en 200 grader forvarm ovn i 6-8 minutter til de er gyldne, gnub hinderne af og hak dem groft.

Kålsalat: Pluk bladene af grønkålen og blancher dem i rigeligt letsaltet vand i 1 minut. Kog perlebyg med lidt salt i 12-15 minutter – dræn vandet fra. Kom kål og korn i en skål – vend sammen med både af pære, de hakkede ristede hasselnødder, det sidste dukkah, god olivenolie og halvdelen af pecorino'en der er revet – smag til med citronsaft og skal (kun det gule), salt og peber samt lidt sukker.

Fisk: Del fisken i portionsstykker og krydr med salt og sort peber, kom fisken i et smurt ildfast fad – fordel halvdelen af dukkah'en oven på stykkerne og bag fisken i en forvarm ovn ved 200 grader i 7-8 minutter.

Anretning: Som vist på billedet – riv det sidste pecorino over retten.




Ingredienser

600 g kullerfilet uden skind
20 g dukkah
35 g hasselnødder
50 g pecorino
1 bundt grønkål
1 citron
3 pærer
250 g perlebyg
salt og peber




  Loading...