DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Kyllingebryst på couscous med Za'atar

ØKOLOGISK

Hovedret - Lækker og nem opskrift på aftensmad. Opskriften er udviklet af kokken Jacob Dahl fra Skagenfood. Opskriften findes også som en del af måltidskasserne fra Skagenfood.


Detaljer

Tilberedning

Kyllingebryst: 
Brun kyllingebrysterne på en medium til varm pande i lidt neutral olie. Når de er gyldne vendes de og brunes kort tid på den anden side. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i en 200 grader forvarm ovn i 5-6 min. Lad dem trække lunt og tildækket i 4-5 min. før de serveres. (kan evt. skæres i skiver)

Couscous:
Kom couscoussen i en skål der kan tåle varme – hæld kogende vand over så det netop dækker og tilsæt lidt salt. Lad den trække 5 minutter. Afkøl let og smuldr couscoussen fra hinanden med fingrene mens du tilfører Za'atar (Smag dig frem!). Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie samt saften og lidt af den gule skal fra citronen (fintrevet!) samt lidt finthakket hvidløg. Snit løget i tynde strimler og kom det i sammen med tomat i både samt tern af peberfrugt. Vend til sidst masser af fintsnittet persille i (du må gerne snitte den øverste 1/3 del af stilkene med!) Smag til med salt og peber og lad couscoussen trække ved stuetemperatur et kvarters tid.

Anretning: 
Som vist på billedet – riv evt. lidt ekstra citronskal over og drys med lidt za’atar.

 

Ingredienser

4 stkkyllingebryst
10 za'atar
rødløg
2 fedhvidløg
1 stk citron
200 gcouscous
200 gsmå tomater
2 stkpeberfrugter
Bredbladet persille
salt
peber

  Loading...