DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

And i rød thai karry

ØKOLOGISK

Hovedret - Denne opskrift udgør en nem og lækker thai-ret, der hurtigt kan serveres til aftensmad.

Citrongræs og galangarod giver ASAs thai rød karry et karakteristisk thailandsk præg. Den er nem at bruge i en ret sammen med f.eks. frisk ingefær, hvidløg, kokosmælk og limesaft.

Detaljer

And i rød thai karry

Tilberedning

Rids andebrystfileten på skindsiden og gnid med groft salt og peber.

Skindsiden steges først og derefter kødsiden på en tør pande ved kraftig varme. Steg andebrystet til det har en lækker rosa farve. Ca. 10 min. på hver side.

Bland kokosmælk, karry og evt. kyllingefond og bring det i kog. Lad simre til noget af væden er kogt ind.

Kom ærteauberginer og dernæst cherrytomater i. Skær andebrystet i skiver og læg det ved. Tilsæt kaffir limeblade og limesaft.

Pynt med thai basilikum, koriander og chili.

Server med jasminris.

Alternativt kan retten laves med kylling og årstidens svampe. Tofu og hokkaidogræskar er lækre ingredienser i en vegetarisk version.


Ingredienser

(til 4 pers)


300 g Berberi andebrystfilet
1 spsk ASA rød thai karry
100 g små ærteauberginer
6 cherrytomater
4 frosne kaffir limeblade
2 friske chili
En håndfuld thai basilikum
400 ml. Kokosmælk
Havsalt
Peber
Evt. 200 ml kyllinge fond
1 1/2 spsk soya
Saften fra 1 lime




Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Texan Pork Rub, stødt South American Beef Rub, stødt Caribbean Chicken Rub, stødt Mediterranean Fish Rub, stødt  
  Loading...