DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Blommechutney

ØKOLOGISK

Tilbehør - Blommechutney er dejligt som tilbehør til fx en svinekotelet, andebryst, stegt fisk eller som tilbehør på ostebordet.


Detaljer

Blommechutney

Fremgangsmåde

Skær blommerne i kvarte og put dem i en gryde sammen med sukker og eddike og lad det koge op. Skru ned for varmen og lad chutneyen simre til væsken er kogt næsten ind.

Tilsæt timian og chilipulver.

Skold sylteglassene og skyl dem i atamon før chutneyen hældes på.

Chutneyen skal opbevares mørkt og køligt – gerne på køl – og kan holde sig i op til et halvt år.


Ingredienser

500 g udstenede blommer
150 g rørsukker


 1 dl æblecidereddike
 

1 tsk timian
1/4 tsk stødt chili
Atamon



  Loading...