DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Brunkager

ØKOLOGISK

Kager - Inspiration til en af julens klassiske bagværk.

Detaljer

Brunkager

Tilberedning

Smelt honning eller sirup, sukker og smør i en gryde, og rør indtil det får en jævn konsistens. Lad blandingen blive lunken.

Rør potaske og vand sammen og bland det i sirupsblandingen. Bland krydderier og mel, og rør det i dejen sammen med smuttede, groft hakkede mandler, hakket appelsin eller pomeransskal og hakket sukat. Ælt indtil dejen er blank.

Rul dejen ud i to-tre ca. 4 cm tykke stænger. Læg dem i køleskabet, og lad dem hvile mindst to dage (gerne længere hvis du har tid).

Skær så dejen i så tynde skiver som muligt med en skarp kniv og læg dem på bagepapir på bageplade.

Bag kagerne i ca. 5 min. i en 200 grader varm ovn til de er lysebrune. Afkøl på bagerist.


Ingredienser

(ca. 75 stk)
100 g sirup eller flydende honning
75 mørkt rørsukker
125 g smør
1 tsk potaske + 1 tsk vand
2 spsk ASA brunkagekrydderi
250 g hvedemel
50 g mandler
25 g pomerans
25 g sukat



Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Allehånde (Allspice), hel Brunkagekrydderi, stødt Glögg/Gløgg, Rød (Mulled wine), hel Chai te (Chai tea)

Chai te (Chai tea)

40,00 DKK
Kanel, Ceylon/Sri Lanka (Cinnamon), hel
  Loading...