Detaljer
ASAs Chai Masala
Tilberedning
For at lave chai på indisk manér brug følgende metode:
1. Put 10-15 g ASA masala chai i 2,5 dl vand.
2. Bring vandet i kog ved lavest mulige temperatur og lade det simre i 10 min.
3. Tilsæt 2 spsk sort the (fx Assam eller Ceylon), 2 spsk sukker og 2,5 dl mælk. Lad chai’en simre videre i 3 minutter.
4. Tag chai’en af varmen og lad den hvile i 1-2 min, så smagen trækkes ud af krydderierne.
5. Si chai’en og den er klar til at blive serveret. (Eksperimentér med mængderne og find din egen blanding) Du kan evt. tilsætte et par skiver frisk ingefær, når du laver chai.
Ingredienser
10-15 g ASA Masala Chai
2,5 dl vand
2,5 dl mælk
2 spsk sort te
2 spsk sukker
evt. et par skiver frisk ingefær
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
![]() Allehånde (Allspice), hel
40,00 DKK
|
![]() Garam Masala, hel
40,00 DKK
|
![]() Kanel, Ceylon/Sri Lanka (Cinnamon), hel
30,00 DKK
|
![]() Glögg/Gløgg, Rød (Mulled wine), hel
40,00 DKK
|
![]() Chai te (Chai tea)
40,00 DKK
|