DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Hummus

ØKOLOGISK

Frokost og hovedret - Hummus kan serveres til både frokost, som en eftermiddagssnack, til en buffet eller som tilbehør til aftensmaden. Det er nemt at lave og kan sagtens holde sig flere dage i køleskabet.


Foto: Jonas Lodahl


Detaljer

Hummus med spidskommen og koriander

Tilberedning

Sæt kikærter i blød natten over. Hæld iblødsætningsvandet ud og kog kikærterne i frisk vand i ca. en time. Alle ingredienser blandes og blendes. Væde fra kogevandet gemmes til at regulere til passende konsistens.

Tip! Hvis du bruger hele krydderier, så tørrist dem kort på en pande. Så fremhæves smagen i krydderierne.

 

Ingredienser

250 g tørrede kikærter
Skal og saft af 1 1/2 citron
3 fed hvidløg
1 bundt persille
ca. 2. dl Olivenolie
havsalt
Sort peber
2 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk stødt koriander
En knivspids stødt chili
2 1/2 spsk tahin

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Chili (Chili powder), stødt Spidskommen (Cumin), hel Koriander (Coriander), hel Spidskommen (Cumin), stødt Koriander (Coriander), stødt
  Loading...