DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Rabarberkompot

ØKOLOGISK

Dessert - En enkel dessert, der er fuld af smag. Brug forårets spæde rabarber og en god vaniljestang.

Mad & Bolig bringer i maj måned dette menuforslag fra Julian.

Detaljer

Rabarberkompot med vanilje

Tilberedning

Skær rabarberne i 3 cm brede stykker, og bland dem med sukker og vanilje. Lad blandingen stå i mindst en time – gerne natten over.

Forvarm ovnen til 170 grader, og smør en ildfast form.

Dræn rabarberne, og fordel dem i formen. Dæk med folie og bag i 20 minutter. Tag formen ud af ovnen og lad den køle ned, før du fjerner folien.

Server de bagte rabarber med shortbread-kiks og cremefraiche.


Ingredienser

(Til fire personer)
1 kilo tidlige rabarber
250 g sukker
1 vaniljestang delt på langs
smør til formen
shortbread-kiks

Til servering:
1 bæger cremefraiche



Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Allehånde (Allspice), hel Vaniljepulver (Vanilla powder), stødt Vanilje (Vanilla), hel Sennepsfrø, gule (Mustard seeds), hele Salt, havsalt

Salt, havsalt

5,00 DKK
  Loading...