DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Sennep, krads

ØKOLOGISK

Frokost og hovedret - Denne sennep er perfekt som et ekstra pift til frokost eller en pølse fra grillen. Den er lidt stærk, nem at lave og kan sagtens holde sig længere tid køleskabet.

Detaljer

Krads sennep fra ASA

Tilberedning

1. Knus peberkorn og allehånde i en morter og bland dem med sennepskorn og sennepspulver.

2. Bland gurkemeje, vand, æblecidereddike, rørsukker og havsalt i en lille gryde. Kog blandingen op og hæld den herefter over sennepskornene.

3. Lad blandingen trække til dagen efter ved stuetemperatur.

4. Hold lidt af væsken tilbage og blend senneppen til en passende konsistens. Tilsæt evt. ekstra væske eller æblecidereddike.

5. Lad senneppen stå et par dage i køleskabet


Ingredienser

3 spsk gule sennepskorn
2 spsk sorte sennepskorn
3 spsk sennepspulver
5 sorte peberkorn
5 allehånde
1 tsk gurkemeje
1 ½ dl vand
1 dl æblecidereddike
1 1/2 spsk rørsukker
1 tsk havsalt

Tip! Du kan sagtens lege med ingredienserne og tilsætte f.eks. enebær, hvidløg, paprika eller forskellige friske urter. Kun fantasien sætter grænser for smagen på din sennep.



Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Allehånde (Allspice), hel Sennepsfrø, sorte (Mustard seeds), hele Salt, havsalt

Salt, havsalt

5,00 DKK
Sennepsfrø, gule (Mustard seeds), hele Sennepspulver, stødt
  Loading...