DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Spicy grønkålssalat

ØKOLOGISK

Tilbehør


Detaljer

Tilberedning

Skyl grønkålen grundigt og snit den.

Rist cashew nødder med Ras-el-Hanout og olie på en varm pande.

Skær løget i fine strimler og pisk limesaft, honning og olivenolie sammen.

Læg grønkålen på et fad og top med granatæblekerner og løg.

Dryp dressingen over og fordel cashew nødderne. Krydr med salt og peber.


Ingredienser

100 g grønkål
50 g cashew nødder
1 spsk Ras-el-Hanout
Olivenolie
1 lille løg
Granatæble kerner
Saften af 1 lime
2 spsk honning
2 spsk olivenolie
Salt
Peber



  Loading...