DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Pizzasneglen

ØKOLOGISK

Tilbehør -En børnefavorit.

Detaljer

Pizzasneglen

Dej

Lun mælken til cirka 37 grader.
Opløs gæren i den lune mælk og rør sukker og salt i.

Bland melet i og ælt til dejen er blank. Sæt dejen lunt og lad den hæve i 1 time. 

Tomatsauce

Giv tomaterne et opkog med krydderierne.

Tilberedning

Rul dejen ud til cirka 40 x 30 cm.

Fordel tomatsauce, skinke og revet ost på dejen og rul den til en lang pølse. Skær den i 18 - 20 stykker. Placer stykkerne på bageplader på bagepapir og tryk dem flade.

Pensl dem med pisket æg og bag dem i 25-30 minutter ved 175 grader varmluft, eller til de er færdige og gyldne.

Servér gerne pizzasneglene lune, eller brug dem i madpakken.

Til Dej

5 dl sødmælk
25 g gær
¼ dl sukker
2 tsk salt
700 g hvedemel

Til Tomatsauce

salt
100 g hakkede tomater (gerne fra flaske)
1 spsk ASA tomatsaucemix (se nedenfor)
4 dele oregano
2 dele basilikum
1 del timian

Til fyldet

150 g kogt skinke, hakket
150 g revet mild cheddarost
1 æg, pisket med 2 spsk koldt vand

  Loading...