DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Ris a la mande

ØKOLOGISK

Dessert - Denne version af risalamande er dejlig nem og smager himmelsk.


Detaljer

Fremgangsmåde


Skyl risene grundigt og kog dem herefter møre i mælken tilsat salt og sukker.

Flæk vaniljen og tilsæt korn og vaniljestang til gryden og lad det koge med. Når risengrøden er færdig køles den helt af.

Pisk fløden og hak de smuttede mandler godt. Bland flødeskum og risengrød.

Server med en god kirsebærsovs som du kan pifte lidt op ved at tilsætte fint hakket appelsinskal.


Ingredienser


200g grødris
1 l sødmælk
1 knsp salt
100g sukker
1 vaniljestang
½ l piskefløde
75g smuttede hakkede mandler



  Loading...