DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Rødbedesuppe

ØKOLOGISK
Klassisk rødbedesuppe med rosmarin.

Detaljer

Suppe nok til 4

 

Ingredienser

500g rødbeder

200g persillerødder

3 spsk olie

1 spsk tørret rosmarin

1 tsk asafoetida

2 spsk urteboullion

1 liter kogende vand

1 dl piskefløde

Havsalt og peber

Cremefraise

 

Skræl rødbederne og persillerøderne og skær dem i grove tern. Steg rødderne i olien i 8-10 minutter uden at de tager farve. Vend rosmarin og asafoetida i og lade det stege med i yderligere 2-3 minutter. Bland urteboullion og vand og hæld det i gryden. Lad rødderne koge med boullionen i cirka 20 minutter. Blend suppen med en stavblender og tilsæt piskefløden. Lad suppen simre i 5-10 minutter og server med cremefraise og godt brød. 

  Loading...