DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Samosa

ØKOLOGISK
Samosaer er dejlige lune, men også skønne kolde i madkassen.

Detaljer

Samosa

Tilberedning

Opskriften giver 10-12 samosaer.

Samosaer er skønne som aftensmad med raita. Og så smager de også godt kolde.

Mos kartoflerne hurtigt med en gaffel og rist rist dem efterfølgende med løg, hvidløg og ærter i smør og olie på en varm pande. Krydr med spidskommen og garam masala og smag kartoffelfyldet til med salt. Pensl filodejen med smør. Fordel fyldet på dejen, nederst lidt til højre. Fold dejen om fyldet til trekanter. Pensl igen med smør og bag samosaerne i en 200 grader varm ovn, til de er gyldne og sprøde. Det tager cirka 15-20 minutter, men hold godt øje, så de ikke får for meget.


Ingredienser

250 g kogte kartofler
1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, hakkede
2 dl ærter, evt. fra frost
1 spsk smør
1 spsk olie til stegning
2 tsk stødt spidskommen
1 spsk garam masala
Salt
4 plader filodej
50 g smeltet smør




  Loading...