DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK*

Spicy rodfrugtsuppe

ØKOLOGISK
En suppe fyldt med vitaminer og varme.

Detaljer

Nok til 4

 

Ingredienser

300g gulerødder

300g pastinakker

2 fed hvidløg

1 stort løg

3 spsk olie

1 spsk stødt ingefær

1/2 tsk stødt lemondrop chili

1 spsk stødt koriander

1 spsk urteboullion

750 ml kogende vand

1 ds kokosmælk

1 potte thai basilikum

Salt og peber

 

Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg og hak dem groft.

Varm en tykbundet gryde op og tilsæt ingefær, koriander og chili. Lad det få varmen 1 minuts tid. Hold godt øje, krydderierne må ikke brænde. 

Tilsæt olie og grøntsagerne. Steg i 5-7 minutter. Bland urteboullion med vand og hæld det i gryden. Lad det småkoge i 15-20 minutter og tilsæt kokosmælk.

Tag gryden af blusset og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber og server suppen med thaibasilikum og gerne en håndfuld croutoner.

  Loading...