DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Stegt kylling med Chicken Rub

ØKOLOGISK

Hovedret - Lækker og nem opskrift på aftensmad. Opskriften er udviklet af kokken Jacob Dahl fra Skagenfood. Opskriften findes også som en del af måltidskasserne fra Skagenfood.


Detaljer

Tilberedning

Kyllingelår:
Dup kyllingelårene med køkkenrulle, og læg dem i en plastikpose. Tilsæt Chicken Rub, salt og peber samt 2-4 spsk. hvedemel. Ryst posen kraftigt, så mel og krydderier fordeles på kødet. Læg dem derefter i et ovnfast fad, og dryp et par dråber olie over. Steg dem i en 185 grader varm ovn i ca. 35-40 min. Dryp kødet 2-3 gange undervejs med lidt af det afsmeltede fedt fra kødet. Tag fadet ud, og dæk kødet med stanniol, så det holder sig varmt.
Lad kødet trække i 5 minutter, før du serverer det. Ved servering hælder du en blanding af finthakket skalotteløg, lidt grønkål, hvidløg og citronskal rørt sammen med stegeskyen/fedstoffet fra kyllingen over lårene.

Kål og svampe:
Rib grønkålen af stænglerne, og pluk bladene i mindre mundrette stykker. Skyl dem i 2 hold koldt vand, og tør dem i en salatslynge.
Skyl svampene, skær dem i skiver og rist dem gyldne på en pande i lidt smør/olie sammen med hakket hvidløg (mængde efter behag).
Tilsæt grønkålen, rist den med i 2-3 min, og smag til med salt og peber.

Pasta:
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand, tilsat et par dråber olivenolie, til de er kogt al dente (ca. 2 min.). Dræn pastaen, og vend den sammen med kålblandingen.

 

Ingredienser

4 stk kyllingelår
10 g Caribbean chicken rub
8 fed hvidløg
500 g spaghetti
1 stk citron
2 stk skalotteløg
200 g markchampignon
200 g grønkål
salt
peber

  Loading...