DA
|EN

SPICE SPECIALISTS

Indkøbskurv - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS LEVERING I DK VED ORDRER OVER 400 DKK

Thai Blomkålssuppe

ØKOLOGISK

Hovedret -

Detaljer

Thai Blomkålssuppe

Tilberedning

Del blomkålshovedet i små buketter og skær stokken i tynde skiver.

Varm en tykbundet gryde op og kom kokosolie på. Tilsæt ASA Rød Thai Karry, skalotteløg og løg og sauter. Kom blomkålen ved og sauter yderligere. Hæld kogende vand på og lad blomkålen simre under i låg i 10 minutter.

Imens rister du cashewnødderne på en tør pande til de bliver gyldne. Hak korianderen groft og bland med cashewnødder og et drys salt og stil til side.

Tag gryden af varmen og blend suppen. Hæld Kokosmælken på og kog suppen op igen. Smag til med salt og server straks.




Ingredienser

2 personer
2 spsk kokosolie

1-2 spsk ASA Rød Thai Karry
3 dl kogende vand
1 skalotteløg, finthakket
1 hvidløg, finthakket
1 blomkålshoved
1 dåse kokosmælk
1 bundt koriander
30 gram cashewnødder
Salt




  Loading...